SOFTWAREStiriWindows

Windows 8.1 update 2 soseste luna viitoare [zvon]

Windows 8.1 update 2

Windows 8.1 update 2 ar putea fi distribuit de la jumatatea lui august.

Conform unor surse, Microsoft ar pregati o noua actualizare, adica Windows 8.1 update 2. Site-ul rusesc PCPortal.org.ru zvoneste ca noul update ar putea fi lansat pe 12 August 2014.

Desi informatiile nu pot fi confirmate, data de lansare pare destul de logica, fiind perioada cand Microsoft lanseaza patch-uri care repara erorile iesite din comun, intalnite pe sistemul de operare Windows 8.1.

In timp ce prima actualizare majora adusa de Microsoft celui mai nou sistem de operare a adus schimbari utile, cum ar fi butoanele de iesire din aplicatiile din Windows Store, sau butonul „Power” asezat in interfata Metro, fiind mai usor de inchis sau restartat PC-ul, impreuna cu actualizari de securitate, Windows 8.1 update 2 nu ar aduce schimbari majore, semnificative utilizatorului, ci mai degraba actualizari de securitate si de imbunatatire a functiilor existente in sistemul de operare.

Multi utilizatori sperau ca Microsoft sa readuca in Windows 8.1 update 2, clasica interfata din butonul „Start”, asa cum ne-am obisnuit la Windows 7, dar aparent, aceasta functie ar fi prezenta in viitorul sistem de operare, Windows 9 (alias Threshold), OS ce ar putea fi lansat in Aprilie 2015.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!