BreakingSmartphonesStiri

Data lansarii iPhone 6 ar putea fi 19 septembrie [zvon]

Data lansarii iPhone 6

Data lansarii iPhone 6 ar putea fi 19 septembrie, conform unui afis publicat pe o retea de socializare din China.

O noua saptamana, un nou set de zvonuri legate de unul din cele mai asteptate telefoane din 2014, Apple iPhone 6 / iPhone Air.

Conform unei fotografii publicate pe una din retelele de socializare din China, Apple ar putea lansa iPhone 6 in ambele variante (4.7 si 5.5 inci) pe data de 19 septembrie. Data lansarii iPhone 6 nu este o mare surpriza pentru fanii acestui brand, ba mai mult, s-ar putea dovedi a fi reala, asta daca luam in considerare faptul ca iPhone 5 a fost anuntat pe data de 12 septembrie (2012) , iar iPhone 5S pe 11 septembrie, fiind disponibile la o saptamana de la anuntul oficial.

Aceiasi imagina dezvaluie si presupusul pret intreg al ambelor modele. Astfel, ne asteptam ca iPhone 6 varianta de 4.7 sa coste in jur de $850, in timp ce modelul mai mare aproximativ $1015.

Se zvoneste, ca operatorii telecom chinezi au intrat deja in posesia acestor telefoane pentru a putea testa fiabilitatea lor pe retelele 4G LTE din China.

Din punct de vedere hardware iPhone 6 in varianta cu ecran de 4.7 inci, va beneficia de o rezolutie a ecranului de 960 x 1.704 pixeli (sub rezolutia Full HD).
iph6spate

Un alt zvon aparut astazi, sugereaza ca logo-ul de pe spatele telefonului va functiona ca un LED de notificari, astfel, ca logo-ul se va aprinde la primirea unei notificari iOS 8.

iph6

sursa | sursa2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!