AccesoriiStiriTech

Primul smartwatch HTC zarit intr-un videoclip oficial?

smartwatch htc

Acum cateva zile un desen care reprezenta design-ul primului presupus smartwatch HTC a aparut in presa IT de peste ocean printr-o sursa destul de credibila.

La doar cateva zile distanta ceasul reintra in gura presei, datorita unui videoclip ‘behind the scenes’ publicat de producatorul taiwanez pe canalul sau de pe YouTube. Intr-un videoclip de aproximativ 1 minut in care HTC ne povesteste despre munca depusa de divizia de design a companiei, ar aparea pentru o fractiune de secunda in doua ipostaze diferite, primul smartwatch HTC.

La secunda 35 prototipul acestui prim smartwatch HTC apare stand pe masa unui angajat din cadrul echipei de design de la HTC, iar la secunda 43, fata ceasului apare sub forma de schita pe monitorul unuia din Desktopurile utilizate de designerii companiei.

Acest ceas ar trebui sa debuteze in curand impreuna si va avea la baza sistemul de operare Android Wear. Se zvoneste ca HTC pregateste si trei tablete cu Android, una din ele ar fi noul model de Google Nexus, iar celalalte doua cunoscute sub numele de cod HTC T7 si HTC T12 vor beneficia de interfata HTC Sense si functiile software aduse de UI-ul producatorului.

Momentan nu avem informatii cand vor debuta aceste noi device-uri, insa credem ca IFA 2014 este un loc numai bun pentru lansarea unor noi gadgeturi si nici nu mai avem prea mult de asteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!