SmartphonesStiri

Motorola XT1100 viitorul Nexus X cu Android 5.0??

Motorola XT1100

Motorola XT1100 apare ca Nexus X intr-o listare de produs in Spania.

Cu toate ca Google nu se grabeste sa lanseze noile modele ale gamei Nexus de anul acesta, tot mai des au aparut in presa de specialitate informatii despre telefonul Nexus 6 / Nexus X si tabletele Nexus 8 si/sau Nexus 9.

Cel mai nou zvon vine de la un magazin de retail din Spania, Fnac, care s-a grabit sa listeze noul Nexus X sub denumirea Motorola XT1100, confirmand astfel producatorul din spatele noului telefon. Nu pot sa spun decat ca, ma bucur foarte mult, ca Motorola va construi acest model, deoarece seria de telefoane Moto este extrem de apreciata peste tot pe glob. In plus detin de ceva vreme atat Moto X, cat si Moto G, si sunt extrem de multumit de ambele.

Revenind la subiectul nostru de astazi, Fnac dezvaluie si o serie de specificatii cheie in aceasta listare de produs. Astfel, Nexus X ar putea beneficia de un ecran cu diagonala de 5.2 inci, un procesor Snapdragon 805 de 2.7GHz, camera foto de 13.1 megapixeli, 64GB memorie interna (probabil va fi disponibil si in variante de 16 sau 32GB) si, surpriza sau nu, Android 5.0 Lemon Meringue Pie (LMP).

Motorola XT1110 a.k.a Nexus X va avea un pret de 450 de euro, in retailul online din Europa.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!