SmartphonesStiri

Nexus 5 surprins din nou in cateva fotografii ruland Android 4.4?

nexus 5

O noua serie de fotografii care surprind un model de telefon Google Nexus 5 cu sistemul de operare Android 4.4, au fost publicate la sfarsitul acestei saptamani pe internet din Italia.

Noile imagini ne ofera un scurt preview inainte de lansarea oficiala a noului smartphone Nexus 5 cu noua versiune de Android 4.4 KitKat. Bineinteles ca, Google ar putea modifica unele lucruri pana la lansarea oficiala de la jumatatea acestei luni.

Lockscreen-ul primeste cateva modificari, din ce se vede pe aceste poze fata de ceea ce avem in prezent pe versiunea Android 4.3. O alta modificare o reprezinta icoanele de pe home screen. Intr-una din fotografii se observa cateva icoane usor diferite, iar in meniul Settings (Setari), observam sectiunea Tap & Pay are probabil ca integreaza mai eficient functiile Google Wallet (plati) in sistemul de operare, apoi la sectiunea Location Mode, vedem o alta functie noua High Accuraccy (locatie GPS/WiFi) si o alta modificare o descoperim in animatia de boot, atunci cand pornim telefonul (vezi galeria foto).

Suntem la doar cateva zile distanta de debutul oficial al noului model Google Nexus 5 si a sistemului Android 4.4, asta, daca zvonurile despre lansare se vor confirma pentru data de 15 octombrie. 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!