EvenimenteSmartphonesStiriTablete

UTOK, un nou brand romanesc debuteaza pe segmentul de smartphone si tablete cu Android

Utok

Miercuri, 16 octombrie, Skin Media  unul din distribuitorii importanti de produse IT&C de la noi, cu afaceri de peste 40 de milioane de euro in 2012, debuteaza pe segmentul de smartphone si tablete cu propriul brand denumit UTOK. Evenimentul va inaugura debutul noului brand autohton si lansarea a nu mai putin de 13 dispozitive mobile ( 6 smartphone-uri si 7 tablete) echipate cu procesoare quad core, cipuri grafice cu pana la 8 nuclee, ecrane IPS, camere foto de pana la 13 megapixeli si sistemul de operare Google Android.

„UTOK isi propune sa aduca in prezent tehnologiile viitorului. Si vrem ca acest viitor sa fie unul prietenos. Intr-o lume in care tehnologiile apar si evolueaza atat de rapid, in care inovatia impune felul in care traim, avem nevoie sa ne schimbam modul de gandire, sa nu ne simtim amenintati de progres. A sosit timpul ca tehnologia sa fie accesibila. Este momentul ca si cele mai avansate gadgeturi sa fie usor de inteles, de obtinut, de utilizat”, spune Liliana Piticaș, Brand Manager UTOK.

Pachetul de beneficii care insoțeste fiecare produs UTOK include garantie extensibila la 5 ani, abonament de o luna la cele mai urmarite canale TV de stiri, documentare, desene animate si cele mai spectaculoase filme de la Hollywood prin aplicatia Seenow precum si 100 de carti in format electronic in limba romna si limba engleza prin aplicatia Elefant eBooks Reader.

Pretul telefoanelor UTOK porneste de la 399 lei si ajunge pana la 1499 lei, iar cel al tabletelor porneste de la 299 lei si ajunge pana la 999 lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!