SmartphonesStiri

Cosmote si Acer anunta telefoanele Liquid Z3 Duo si Liquid E2 Duo

Liquid Z3 Duo si Liquid E2 Duo

Cosmote Romania isi extinde portofoliul de telefoane dual sim cu noile telefoane Acer Liquid Z3 Duo si Liquid E2 Duo. Incepand de astazi, 11 octombrie, Cosmote introduce in oferta sa, noile smartphone-uri dual sim cu sistemul de operare Android.

 Noul Acer Liquid Z3 Duo beneficiaza de o interfata inovativa numita “Quick Mode” care permite 4 teme diferite, in functie de profilul utilizatorului. Acer Liquid Z3 Duo are un display de 3,5 inci cu rezolutie HVGA si este echipat cu un procesor dual-core de 1 GHz. Smartphone-ul compact are o camera foto de 3MP de modesta, 4GB memorie de stocare care poate fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul unui card microSD, are 512MB memorie RAM. Smartphone-urile din noua serie Liquid Z cantaresc 120 grame si au baterie de 1500 mAh care permite pana la 6 ore de convorbiri si pana la 450 ore de standby.

Acer Liquid E2 Duo este un smartphone dual SIM care ofera utilizatorilor un display generos qHD IPS de 4,5 inci, are un procesor quad-core de 1,2 GHz, o camera foto de 8MP cu functii HDR, Panorama, Beautification si Smile Shot in timp real. De asemenea, camera foto are o functie de fotografiat continuu care permite utilizatorilor sa realizeze fotografii in serie, precum zi Multi Angle Viewing, care ofera posibilitatea de a fotografia un obiect din unghiuri multiple. Acer Liquid E2 Duo cantareste 140 grame si are o baterie de 2.000 mAh care permite pana la 9 ore de convorbiri si pana la 450 ore de standby.

Ambele modele Acer Liquid Z3 Duo si Acer Liquid E2 Duo sunt disponibile in toate magazinele Cosmote si Germanos pentru 1 leu cu abonamentul Cosmote Free L, incheiat pe 2 ani de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!