EvenimenteSmartphonesStiriTablete

Google Nexus 5, tableta Nexus 10 si Android 4.4 reconfirmate pentru data de 15 octombrie

Nexus 5

In fiecare an, toamna, cam in jurul lunilor octombrie / noiembrie, Google a anuntat un nou smartphone sub brandul Nexus, impreuna cu o noua versiune de Android. Se pare ca, si in acest an traditia va continua, deoarece conform zvonurilor, Google va anunta pe 15 octombrie noul model de smartphone Google Nexus 5 cu noua versiune Android 4.4 (KitKat).

Lansarea de pe 15 octombrie a fost „reconfirmata” in aceasta saptamana, de o noua serie de zvonuri venite din mai multe surse. Lumea Android asteapta cu mare nerbdare sa vada ce aduce nou Android 4.4, tinand cont ca Apple si-a lansat noul sistem de operare, iOS 7, in luna septembrie.

Android 4.4

Google Nexus 5 va aduce o serie de noutati pentru gama Nexus, cum ar fi un procesor quad-core Snapdragon 800, un nou design, asemenator cu cel al tabletei Nexus 7 2013, despre care puteti afla mai multe detalii din review-ul nostru, si un ecran Full HD cu diagonala de cel putin 5 inch. Fiind un telefon produs de LG, Nexus 5 va mosteni o parte din componentele hardware ale lui LG G2, modelul de varf ai producatorului sud coreeean.

Pe langa noul smartphone Nexus, Google ar putea lansa si noua tableta Google Nexus 10 pe data de 15 octombrie, despre care am auzit ca ar fi produsa de cei de la Asus de aceata data, si nu de Samsung Electronics.

Asteptam cu nerabdare data de 15 sa vedem ce noutati va anunta  Google Inc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!