BreakingEvenimenteStiri

Nokia anunta evenimentul Nokia World din 22 octombrie

lansare nokia

Nokia a oficializat in urma cu cateva minute evenimentul Nokia World, ce va avea loc pe data de 22 octombrie la Abu Dhabi, in Emiratele Arabe Unite.

In cadrul Nokia World e de asteptat ca producatorul finlandez sa lanseze primul phablet Nokia Lumia 1520 cu Windows Phone 8 si prima tableta Nokia cu Windows 8 RT, despre care am auzit atatea in ultima perioada.

Evenimentul va fi transmis in direct si integral online pe siteul Conversations by Nokia, incepand cu ora 10:00 dimineata (ora noastra).

Imaginea publicata in articolul lor este usor ciudata, deoarece Nokia nu a facut niciodata o remarca de genul „Watch the action on your screen of choice,” indicand catre trei dispozitive diferite, mai ales ca se stie ca producatorul ar putea lansa in premiera un phablet si o tableta. E posibil sa anunte si primul laptop, sau merg prea departe?

Totusi, Microsoft a anuntat de curand achizitionarea ramurei Nokia Mobile Devices & Service, Microsoft debutand deja ca si producator hardware, inca de anul trecut, prin lansarea tabletelor Surface.

Voi ce spuneti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!