SmartphonesStiriTablete

Nexus 6 si Nexus 8 apar intr-un log pe siteul proiectului Google Chromium

Nexus 6 si Nexus 8

Si in 2014, la fel ca si in anii anteriori, Google va lansa o noua serie de gadgeturi sub brandul Nexus. Modelele de anul acesta vor purta denumirile Nexus 6 si Nexus 8 (smartphone, tableta) si, e posibil, ca pe langa cele doua dispozitive Google sa mai anunte cel putin inca un terminal pana la finele anului.

Revenind la cele doua modele mai sus mentionate, Nexus 6 si Nexus 8, aceste denumiri au aparut de curand intr-un log ADB pe site-ul proiectului Google Chromium (versiunea browserului Chrome pentru Linux).

Se zvoneste ca tableta Nexus 8 va fi produsa de cei de la HTC, insa mai departe de atat nu putem merge, deoarece nu sunt informatii sau zvonuri care sa ne permita sa dezvoltam acest subiect. Cat despre Nexus 6 se aude ca ar fi produs tot de LG si, ca va fi construit pe „scheletul” telefonului flagship LG G3, ce urmeaza sa debuteze la finele acestei luni.

Umbla vorba prin targ ca Google ar putea renunta la gama Nexus in favoarea Android Silver, un nou proiect care va include terminale high-end, dar ne e cam greu sa credem aceste zvonuri. Voi ce spuneti?

Vom reveni cu alte detalii atunci cand va fi cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!