StiriTelecom

Orange 4G Roaming accesibil romanilor in Polonia, Moldova si Spania

wp_20131115_22_25_05_pro

Incepand de saptamana aceasta, toti clientii Orange indiferent ca vorbim de abonari sau utilizatori de cartele Orange PrePay, care utilizeaza deja internetul la viteze 4G in tara, vor beneficia de servicii Orange 4G Roaming atunci cand pleaca in strainatate fara a li se percepe taxe suplimentare.

Serviciile Orange 4G Roaming sunt momentan disponibile peste hotare, doar in tari ca: Moldova, Polonia sau Spania, urmand ca aceste servicii sa fie extinse si in alte tari din Europa pe parcursul anului 2014.

“Internetul mobil se dovedeşte extrem de util atunci când suntem departe de casă. Lansarea serviciului 4G Roaming se alătură eforturilor făcute de Orange pentru a oferi cea mai extinsă acoperire 4G la nivel naţional. Ne dorim ca astfel să-i ajutăm pe clienţi să aibă acces rapid la informaţiile de care au nevoie şi atunci când se află în străinătate.” a declarat Dorin Odiaţiu, Public Affairs, Partnerships and Wholesale Director la Orange România.

Mai mult, clientii cu abonament Pantersau Business Open, care au inclus trafic de internet national si in roaming, pot folosi acelasi trafic pentru a naviga la viteze 4G si in strainatate. Cei care doresc mai mult trafic de internet in roaming pot alege una dintre optiunile Travel Data dedicate abonaţilor sau utilizatorilor Orange PrePay.

Pentru a putea beneficia de aceste servicii Orange 4G Roaming aveti nevoie de o cartela SIM compatibila, pe care o puteti obtine gratuit in magazin, un smartphone, modem sau tableta 4G LTE, un abonament sau o optiune care ofera acces 4G si acoperire 4G in zona in care va aflati.

Mai multe detalii despre serviciul 4G Roaming le gasiti pe site-ul operatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!