Camere FotoStiri

Nikon lanseaza o noua gama de aparate compacte Nikon CoolPix

Nikon Coolpix

Nikon a anuntat astazi cinci modele noi de camere foto compacte: Nikon COOLPIX P600, COOLPIX P340, COOLPIX S9700, COOLPIX AW120 si COOLPIX S32. Primele patru aparate beneficiaza de functie Wi-Fi incorporata, pentru ca transferul de imagini si filme catre smartphone sau tableta sa poata fi realizat rapid si cu usurinta. O performanta notabila a fost atinsa de catre varful gamei Performance, Nikon COOLPIX P600, al carui zoom optic a ajuns la 60x. Fiind usor de manevrat, distractiv de utilizat si suficient de rezistent pentru a fi folosit de intreaga familie, COOLPIX S32 cu 13 megapixeli este aparatul foto de care se pot bucura toti.

COOLPIX_P600_lateral

Modelul Nikon COOLPIX P600 incorporeaza un nou obiectiv NIKKOR cu zoom optic 60x, ce acopera un interval uluitor de la 24 la 1440mm si contine elemente din sticla Super ED, pentru a minimiza aberatiile cromatice si a imbunatati calitatea imaginii. Aparatul este echipat cu un ecran LCD mare, cu unghi variabil, de inalta rezolutie (921.000 puncte), si tehnologie RGBW. In plus, sistemul avansat de reducere a vibratiilor (VR) ofera acum modul Activ, care minimizeaza efectul nedorit al tremuratului aparatului foto in timpul fotografierii din mers sau dintr-un vehicul in miscare. COOLPIX P600 inregistreaza filme Full HD la 1080/60i, cu sunet stereo, printr-o simpla atingere de buton, pentru scenele cu actiune alerta.

Aparatul foto dispune de functii noi, precum Reliefarea (Focus Peaking), care accentueaza marginile unei zone focalizate, astfel incat sa le vedeti mai usor pe ecran.

COOLPIX_P340_lateral

Nikon COOLPIX P340 ascunde in corpul elegant un senzor CMOS de 1/1,7 inci cu iluminare din spate si rezolutie de 12 megapixeli si un obiectiv luminos cu zoom optic 5x si f/1.8 la unghi larg. Pe langa functia Wi-Fi, acest model beneficiaza si de GPS incorporat ce va permite sa asociati geoetichete imaginilor. Puteti sa fotografiati imagini RAW (NRW) pentru a valorifica la maximum potentialul senzorului, iar ecranul RGBW luminos de 7,5 cm/3 inci, cu 921.000 puncte usureaza focalizarea manuala prin Focus Peaking. Daca doriti sa treceti de la imagini statice la inregistrari video Full HD (1080/60i/50i), puteti comuta functiile prin simpla atingere a butonului dedicat pentru inregistrarea filmelor, pentru a filma la 30 fps sau 25 fps.

Aparatul foto elegant Nikon COOLPIX S9700 dispune de un senzor CMOS cu iluminare din spate si rezolutie de 16 megapixeli si de un obiectiv cu zoom optic de 30x, cu un interval incredibil de 25-750 mm – care se poate extinde pana la 60x datorita functiei Dynamic Fine Zoom. Odata ce aveti fotografia dorita, un meniu cu optiuni variate de retusare, de pe ecranul OLED de 7,5 cm (3”), 921.000 puncte, va permite sa adaugati efecte amuzante sau sa utilizati functia de Retusare cosmetica. Cu functiile GPS si GLONASS ale aparatului foto, puteti inregistra pe fiecare fotografie informatii detaliate despre locatie. Chiar si traseele de calatorie se pot inregistra, prin intermediul functiei Harta lumii.

COOLPIX_S9700_lateral

COOLPIX AW120 cu rezolutie de 16 megapixeli si obiectiv foarte larg, de 24 mm (f/2.8), cu zoom optic de 5x este suficient de robust pentru a deveni un partener de nadejde in calatorii. Rezista la apa pana la adancimea de 18 m, la soc prin cadere de la maximum 2 m si la temperaturi scazute de pana la -10 °C si este capabil sa localizeze cu precizie explorarile prin intermediul sistemului GPS GLONASS, al hartilor lumii si al unei busole. Afisajul ecranului OLED mare, de 7,5 cm/3 inci, cu 921.000 puncte reda imaginile cu precizie, chiar si in mediul subacvatic sau in lumina directa a soarelui. Cand aventurile merita sa fie captate in dinamica lor, AW120 filmeaza miscarea la o cadenta de cadre de 1080/60i, dar se pot seleta si cadente de la 15 pana la 240 fps.

COOLPIX_S32_fata

Modelul Nikon COOLPIX S32, cu rezolutie de 13 megapixeli, este rezistent la praf, la socuri prin cadere de la maximum 1,5 m si la apa, pana la adancimea de 10 m, astfel incat il puteti lua cu dumneavoastra oriunde. Butoanele dedicate operarii printr-o singura atingere faciliteaza fotografierea si filmarea, iar setul de filtre amuzante le ofera tuturor posibilitatea de a adauga o nota personala fotografiilor.

Nikon COOLPIX P600, COOLPIX P340, COOLPIX S9700 si COOLPIX S32 vor fi disponibile la noi in a doua jumatate a lunii martie prin SKIN, unic importator Nikon in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!