EvenimenteGamingNINTENDOStiri

Nintendo Switch, tableta consola si chiar mai mult de atat!

Nintendo Switch

Producatorul nipon Nintendo a anuntat saptamana aceasta cea mai noua consola a sa denumita Switch. Consola imbina portabilitatea cu joaca in din sufragerie, iar acest lucru este posibil multumita unui sistem modular care permite detasarea joystick-urilor de dock-ul si mini display-ul consolei, astfel ca, joaca din sufragerie poate continua si atunci cand iesiti cu animalele de companiei la o plimbare, cand sunteti la birou ori undeva prin oras cu prietenii, deoarece consola permite jocul in doi (multiplayer). Nintendo Switch este ceea ce se zvonea de ceva timp ca fiind Nintendo NX.

Nintendo Switch este, de fapt, o tableta la care se pot atasa cele doua controllere Joy-Con, sau poate fi conectata la dock-ul cu care ea este livrata, pentru a putea fi conectata la un televizor. Cele doua controllere au o asa mare versatilitate, incat pot fi transformate intr-un controller similar cu cel de pe Xbox sau PlayStation, denumit Joy-Con Grip, tot prin acelasi sistem modular. Jocurile pentru aceasta consola vor fi comercializate sub forma unor Game Card-uri, care vor veni introduse in „tableta.” O lista cu dezvoltatorii de jocuri pentru noua consola poate fi accesata aici.

Consola Nintendo Switch are la baza un accelerator grafic NVIDIA Tegra care ofera o putere de procesare video similara cu cea a placilor video GeForce actuale.

Din pacate, cam acestea sunt toate informatiile tehnice oferite de producator referitoare la consola Nintendo Switch, iar in ceea ce priveste disponibilitatea ei in comert, o vom putea achizitiona incepand cu luna martie a anului viitor (2017).

 

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!