AccesoriiStiriTechVideos

Nissan va lansa in cadrul motor-show-ului de la Tokyo, ochelarii Nissan 3E

Nissan E3

Google Inc, este daca vreti, pionierul segmentului ochelarilor inteligenti prin lansarea Google Glass, insa, fiind o nisa interesanta unde conurenta aproape ca nu exista, alti producatori incep sa isi faca aparitia, iar Nissan este unul dintre ei.

In cadrul motor-show-ului ce va avea loc la Tokyo, in Japonia, pe data de 20 noiembrie, Nissan va prezenta o serie de noutati printre care se numara si prototipul Nissan FV2, Nissan ZEOD RC  si ochelarii Nissan 3E.

Ochelarii sunt un potential concurent Google Glass, si fucntioneaza ca un fel de sistem hands-free cu display pentru sofer, permitand-ui acestuia sa tina mainile pe volan in timp ce conduce. Acest tip de tehnologie nu se bucura de prea mare succes in randul tarilor care sunt si asa ingrijorate de numarul mare de accidente rutiere, Marea Britanie interzicand deja prin lege purtarea ochelarilor Google Glass la volan.

ochelari-nissan-3e

Ochelarii Nissan 3E sunt deocamata in stadiul de prototip, urmand ca in curand sa fie produsi in masa. O prezentare mai ampla va fi facuta in cadrul showroom-ului din Tokyo.

http://www.youtube.com/watch?v=ln99yGN1Y0w

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!