Sony: Cel putin 3 milioane de console PlayStation 4 se vor vinde pana la finele anului

0

PlayStation 4

Cu toate ca faimoasa consola Sony PlayStation 4, inca nu a fost lansata pe piata, ci doar anuntata la inceputul anului si ceva mai tarziu dezvaluita intregii planete, producatorul nipon s-a apucat de estimari spunand ca, pana la finele acestui an se asteapta sa vanda cel putin 3 milioane de console PlayStation 4, iar pana in luna martie a anului viitor sa ajunga la un numar total de 5 milioane de unitati vandute.

Sony ar avea un avantaj in fata concurentei, Microsoft, datorita faptului ca, consola Xbox One va fi comercializata abia cu o saptamana mai tarziu.

Sony a declarat pentru publicatia Bloomberg, ca are pregatite suficiente unitati ale consolei PS4 la pretul de $399, pentru a trece de perioada sarbatorilor de iarna (Craciun).

Ieri, Sony a dat publicittii un videoclip promotional cu despachetarea oficiala a acestei console, aratandu-ne ce anume ca contine cutia in care va fi livrata consola PlayStation 4.

Consola Sony PlayStation va fi disponibila clientilor din Statele Unite, incepand de vineri, 15 noeimbrie, in timp ce in Europa (Romania inclusiv) soseste abia pe data de 29 noiembrie.

Articolul precedentNissan va lansa in cadrul motor-show-ului de la Tokyo, ochelarii Nissan 3E
Articolul următoriPad Mini Retina display de astazi comercializat in SUA, China, Japonia, Australia si alte cateva piete

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.