BreakingStiriTablete

Noua tableta Google Nexus 7 filmata in premiera inainte de lansare?

Noua tableta google Nexus 7

Google se pregateste de un eveniment ce poarta sloganul „Breakfast with Sundar Pinchai” (seful Android si Chrome OS) timp in care compania a trimis astazi o serie de invitatii presei de peste ocean. Ne asteptam ca marele gigant de cautare sa dezvaluie detalii despre actualizarea la Android 4.3 jellyBean si, poate, cu putin noroc si noua tableta Google Nexus 7 despre care se vorbeste de foarte mult timp.

Iata ca la o saptamana distanta de posibila lansare a noii tablete Google Nexus 7 avem ocazia sa vedem primele imagini video cu ceea ce ar putea fi a doua generatie de tableta Nexus 7, construita de producatorul taiwanez Asus.

Din acest videoclip ne putem da seama ca are un ecran similar cu cel de pe versiunea originala, un design putin modificat fata de modelul anterior, deoarece nu se observa acele striatii pe capacul din spate, iar logo-ul Nexus este asezat pe verticala (in modul landscape). Butonul de pornire/oprire/standby si cele de volum sunt pozitionate la fel ca pe modelul original, portul microUSB si el la fel in partea de jos a tabletei. Ma distingem cele doua camere foto, una frontala care conform sursei este de 1.2MP si una de 5MP pe spate, pozitionata in coltul din stanga sus.

nexus7-2-8a

Noul model ME571K_PR1_SKU2 de Nexus 7 va fi disponibil in variante de 16, respectiv 32 de GB si cu conectivitate WiFi-only sau WiFi+3G/4G, iar sursa acestui clip mentioneaza ca ruleaza Android 4.3 JellyBean.

Cam acestea ar fi detaliile despre noua tableta. Cum vi se pare la prima vedere? O veti achizitiona?

httpvh://youtu.be/HXrcUyCVA6c

sursa AC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!