StiriTablete

Tableta Microsoft Surface 2 ar putea fi lansata in luna septembrie cu Windows 8.1

tableta-microsoft-surface

Microsoft a debutat pe piata de tablete cu Microsoft Surface Pro si Surface RT la sfarsitul anului trecut, odata cu lansarea noii versiuni de Windows 8. Compania pare sa se pregateasca de lansarea unei noi generatii de tablete Surface 2, cel putin asa sustin o serie de zvonuri aparute astazi de dimineata in presa.

In luna aprilie a acestui an, au aparut primele indicii cum ca Microsoft ar putea lansa in 2013, o versiune redusa a tabletelor Surface, cu un ecran cu diagonala de 7 inch. Zvonurile au fost semi-confirmate la o saptamana distanta, chiar de CFO-ul Microsoft, care spunea la acea data ca, compania se afla in discutii cu diferiti parteneri pentru producerea Surface 2, cu diagonala de 7 inch.

Noile tablete (probabil ca vor fi cel putin doua 7 si 11 inch), ar putea veni echipate cu procesor Nvidia Tegra 4 sau Qualcomm Snapdragon 800.

Faptul ca, recent Microsoft a redus pretul tabletei Surface RT cu mai bine de 100 de dolari, pare sa incheie ciclul acestui model, facand loc noilor generatii.

Am putea fi martorii unei lansari Microsoft Surface 2, nu mai tarziu de luna septembrie sau octombrie a acestui an, daca luam in considerare faptul ca primele modele au fost lansate la sfarsitul lunii octombrie, 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!