EvenimenteStiriTablete

Noul iPad accesibil are ecran Retina de 10.2″, un smart connector, dar acelasi pret

noul ipad accesibil

Tot saptamana aceasta si tot in cadrul evenimentului de lansare al ceasului Apple Watch 5 si al noilor telefoane iPhone 11, Apple mai anuntat si o noul iPad accesibil, care acum vine cu un ecran Retina ceva mai mare la cei 10.2″ in diagonala, dar si cu un smart connector pentru adaugarea unei tastaturi, insa ce e cel mai interesant la el, e ca pretul ramane acelasi de anul trecut.

Noul iPad accesibil costa 330 dolari, respectiv 300 dolari pentru invatori si profesori (cel putin in SUA). Sa speram ca pretul din Romania va fi macar similar cu cel al iPad-ului din 2018, chiar daca el va fi in euro.

Ipadul cu display Retina 10.2 este echipat cu acelasi chip A10 Fusion cu care e echipat si modelul de iPad lansat anul trecut. In plus, e compatibil cu Apple Pencil si cu Smart Keyboard prin noul conector smart, astfel ca tastatura poate functiona si pe post de husa de protectie pentru iPad.

Noul iPad accesibil 1

De asemenea noua tableta ruleaza iPadOS, astfel ca beneficiati de sistemul multi-tasking implementat de Apple, precum si de noile aplicatii compatibile cu Pencil, dar si de o baterie care promite pana la 10 ore de utilizare pana la reincarcarea ei.

Noul iPad accesibil 3

La achizitia noului iPad, Apple ofera un an de abonament gratuit la Apple TV+. Tableta e compatibila si cu noul Apple Arcade, platforma de gaming a companiei ce contine peste 100 de titluri de jocuri exclusiv disponibile doar clientilor Apple.

Noul iPad accesibil va fi disponibil in variante pe argintiu, space gray si auriu cu 32 sau 128GB spatiu de stocare intern. In varianta cu slot SIM (WiFi + Cellular) tableta costa 460 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!