SmartphonesStiri

Succesorul lui Samsung Galaxy Beam dezvaluit in China

samsung-galaxy-beam-SM-G3858Succesorul lui Samsung Galaxy Beam, Galaxy Beam SM-G3858 dezvaluit intr-o baza de date de pe TENAA.

Cu totii stim device-ul Samsung Galaxy Beam din 2012. Acel terminal cu un proiector integrat. Nu a avut o influenta mare pe pietele din lume, dar se pare ca cei de la Samsung Electronics s-au decis sa lucreze la un succesor al lui Samsung Galaxy Beam.

Astfel, noul Samsung Galaxy Beam SM-G3858 a figurat in baza de data chineza de pe TENAA, afisat cu cateva poze (a se vedea mai sus).

Din imaginile cu Samsung Galaxy Beam, partea din spate a telefonului pare sa fie din metal, dar ar putea fi doar o iluzie, deoarece nimic nu-i concret privind partea din spate a terminalului.

Noul Galaxy Beam SM-G3858 e dotat cu un display de 4.66-inch WVGA (800 x 480 px), Android 4.2.2 (Jelly Bean), un procesor quad-core tactat la 1.2 GHz si 1gb RAM. La capitolul stocare nu se specifica memoria interna, dar poate fi extinsa oricum printr-un card SD de maxim 32 GB. Conectivitatea este TD-SCDMA si GSM (fara LTE pe acest model). Daca modelul va fi comercializat pe pietele din toata lumea, va avea si o varianta 3G, evident. Grosimea acestui terminal este de 11.6mm, mult mai subtire decat marea majoritate a smartphone-urilor Samsung, si aproape 1mm mai subtire decat Samsung Galaxy Beam din 2012.

Detalii despre data de lansare in China  nu avem deocamdata, dar nu stie nici daca telefonul va fi exclusiv pentru China sau va fi distribuit si pe pietele globale.

 

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!