SmartphonesStiri

Specificatii iPhone 6 / Air speculate pe Internet

specificatii-iphone-6Specificatii iPhone 6 / Air speculate in mediul online.

Internetul este un mediu unde speculatia e la un nivel inalt, astfel ca anumite specificatii iPhone 6 / Air au fost facute publice. Nu sunt specificatii astronomice, sau mult superioare versiunii precedente, iPhone 5S, dar sunt niste specificatii plauzibile.

Urmatorul smartphone al celor de la Apple se zvoneste ca s-ar numi iPhone 6 sau iPhone Air. Cum, poate v-ati obisnuit, Apple tinde sa micsoreze grosimea smartphone-urilor, astfel ca noul iPhone ar putea fi si mai subtire si mai usor.

Un informator, Sonny Dickson a spus pe propriul profil de Twitter ca anumite specificatii iPhone 6 ar include o grosime a terminalului de 0.22 inch (5.58mm), un display Ultra-Retina si o densitate de 389 ppi (pixels per inch), un procesor A8 tactat la 2.6 Ghz, iar dimensiunea ecranului ar avea 4.7 inch. La o astfel de dimensiune si o densitate de 389 ppi, display-ul ar trebui sa aiba o rezolutie intre HD si full HD, deoarece Apple, in ultimul timp, nu a oferit rezolutii normale ca toti ceilalti producatori de smartphone-uri.

Cat despre data oficiala de lansare, Apple ar putea anunta noul model de iPhone in luna septembrie al acestui an. In plus, compania ar putea produce si o versiune phablet de 5.7 inch, care sa concureze cu celelalte phablet-uri Android si Windows Phone. Cele doua posibile dispozitive ar putea rula iOS 8.

Tot ce ramane e ca Apple sa-si spuna cuvantul oficial despre viitoarele terminale. Tot ce se speculeaza tinde sa para adevarat, pana la momentul oportun cand compania in cauza isi spune cuvantul oficial.

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!