Stiri

Nuvela Harry Potter acuma si in format electronic

Scriitoarea J.K. Rowlings sa decis in sfarsit sa puna la dispozitia fanilor si in format electronic (e-book) toate volumele faimoasei nuvele „Harry Potter.” Toate volumele sunt disponibile de astazi contra cost bineinteles pe site-ul oficial Pottermore.

Site-ul a fost lansat in luna iunie a anului trecut (2011) special pentru fanii Harry Potter pentru a putea interactiona unul cu celalalt si a avea un spatiu online de unde pot cumpara cartile in format electronic. Tot acest proces a durat mai bine de 6 luni, in sfarsit fanii se pot bucura de aceasta nuvela si in acest format disponibil pe Amazon Kindle, Barnes & Noble Nook, Google Play, Sony Reader si in format ePub. Ciudat este faptul ca nuvela nu este disponibila in forma ibook pentru utilizatorii iOS (Apple), totusi cartea poate fi citita de pe iPhone sau iPad in format ePub sau PDF.

Pentru a putea cumpara aceste carti direct de pe site-ul Pottermore va trebui sa va inregistra-ti un cont cu un user si o parola.

La capitolul „ce aduce nou” nuvela in acest nou format, The Wall Street Journal spune ca este o varianta imbunatatita aducand in plus cateva videoclip-uri si ceva continut audio pe viitor.

sursa  VentureBeat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!