HardwareSmartphonesStiriTablete

Nvidia va lansa in 2013 chipset-ul Tegra 4 nume de cod Wayne

chipset Tegra 4 wayne

NVIDIA este unul din principalii jucatori, daca nu, cel mai mare pe segmentul de piata al producatorilor de chipset-uri pentru smartphone si tablete, unde doar Samsung cu al sau Exynos si Qualcomm cu seria Snapdragon reusesc sa faca fata competitiei, in timp ce Texas Instrumets a pierdut foarte mult teren.

Compania NVIDIA se pregateste de lansarea unui nou chipset – Tegra 4 (nume de cod Wayne), care va fi de 10 ori mai puternic ca Tegra 2 si de 2 ori mai rapid ca Tegra 3. Acest model urmeaza sa fie lansat la CES 2013 in Las Vegas si probabil va echipa noua generatie de device-uri incepand cu Mobile World Congress la finele lui februarie.

Nvidia a castigat deja numeroase premii cu chipsetul Tegra 3, impreuna cu Google pentru tableta Nexus 7 si cu HTC pentru modelul de smartphone One X.

Specialistii din domeniu, spun ca Wayne bate chipset-urile S4, mai ramane sa vedem daca este mai rapid si mai eficient, decat chipsetul A6 al celor de la Apple, care domina in mai toate testele de benchmark la nivel global.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!