GamingIOSPLAYSTATIONStiriVideos

O noua serie de trailere lansate in cadrul E3 2012: The Amazing Spider-Man, Transformers: Fall of Cybertron si Asphalt 7 Heat

Una din cele mai mari conferinte anuale de jocuri din America de Nord are loc in aceste zile in San Francisco, Statele Unite. Daca ieri va prezentam trailere pentru jocurile God of War: Ascension si The Last of us, astazi e randul lui Spiderman, a robotilor Transformers si jocului ce practic este echivalentul Need for Speed pentru terminalele mobile Android si iOS – Asphalt.

Transformers: Fall of Cybertron va fi disponibil din toamna pe Play Station, in timp ce The Amazing Spider-man (joc dezvoltat de Gameloft) se va lansa ceva mai devreme pe 3 iulie odata cu premiere filmului cu acelasi nume produs de Sony Pictures in colaborare cu Marvel Studios. Cat despre Asphalt 7: Heat va putem spune ca se va lansa cel mai probabil spre sfarsitul acestei luni si mai mult ca sigur ca si celelalte jocuri Asphalt mai mult ca sigur va face furori in lumea simulatoarelor de masini pentru smartphones si tablete.

The Amazing Spider-Man si Asphalt 7 vor disponibile atat pe iOS (iPhone, iPad) cat si pe terminalele cu Android.

Transformers: Fall of Cybertron

httpvh://youtu.be/MYj6nahlp_M

The Amazing Spider-Man

httpvh://youtu.be/hAma5rlQj80

Asphalt 7 Heat

httpvh://youtu.be/QuVkvEBYSAI

sursa foto Engadget

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!