SmartphonesStiri

One M8 Eye, urmatorul flagship HTC, in primele imagini de presa

one m8 eye

HTC One M8 Eye, zarit in cateva imagini

HTC a incercat sa castige teren pe segmentul de terminale high-end, prin lansarea modelului One M8. A beneficiat de multe laude, insa profitul inregistrat nu a fost pe asteptarile HTC, fiind usor mai ridicate dupa lansarea varfului de gama, insa nu indeajuns.

Insa, in prezent circula zvonurile ca HTC pregateste un model cu acelasi aspect si aceleasi specificatii, dar cu imbunatatiri masive la camerele foto, pe One M8 fiind o camera UltraPixel de 4 megapixeli, o tehnologie proprie. Astfel, ar putea fi lansat un model sub numele de One M8 Eye, ce ar avea o camera frontala de 13 megapixeli, alaturi de o camera pe spate tot de 13 megapixeli. Practic, HTC ar putea detine un smartphone cu cea mai performanta camera frontala, daca toate aceste informatii s-ar confirma.

O imagine de presa cu One M8 Eye a fost publicata pe site-ul de socializare asiatic, Weibo, dar a fost stearsa la scurt timp, probabil la cererea companiei HTC, insa tot a fost suficient timp sa fie salvata de cunoscutul informator @evleaks. Puteti vedea ca design-ul este identic cu modelul lansat in urma cu cateva luni, One M8.

Mai mult, presupusul model a primit certificare pentru retelele din China, fiind publicat pe site-ul TENAA. Pozele publicate acolo arata la fel ca modelul de gama lansat cu cateva luni in urma, iar specificatiile sunt aceleasi, cu exceptia camerelor foto. Imaginile le puteti vedea mai jos.

HTC gazduieste un eveniment pe data de 8 Octombrie, dedicat tehnologiei foto/video, cum ar fi GoPro, camera de buzunar. Astfel, am putea asista la un anunt oficial din partea companiei privind acest model de smartphone, deoarece One M8 Eye are schimbari majore doar la capitolul foto, deci s-ar integra in tema evenimentului.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!