SmartphonesStiri

Alcatel lanseaza 3 smartphone-uri OneTouch Idol 2 si unul de buget

onetouch idol 2

Alcatel a lansat in cadrul evenimentului Mobile World Congress trei noi smartphone-uri OneTouch Idol 2. Idol 2 Mini, Idol 2 Mini S si un smartphone entry level, OneTouch Pop Fit.

Standul Alcatel este unul destul de ocupat, avand in vedere ca anul aceasta au lansat la MWC patru noi smartphone-uri cu Android si mai multe device-uri cu Firefox OS.

OneTouch Idol 2 este un dispozitiv tip phablet cu un display de 5″ IPS, un display cu o densitate de 293 de pixeli per inch. Phabletul detine un procesor Quad de 1,2 GHz, o camera principala de 8 MP cu o capacitate de filmare la 1080p, memoria RAM fiind de 1 GB si cea flash de 8 GB in cazul dispozitivului single SIM si de 16 GB pentru cel Dual SIM. Device-ul dispune de NFC, iar versiunea de Android este 4.3.

OneTouch Idol 2 Mini este recomandat celor care nu sunt fani ai phabletului in general. Idol 2 Mini este un smatrphone cu un display cu o diagonala de 4,5″. Pe partea de hardware este asemanator cu Idol 2, diferenta fiind memoria de stocare, in cazul lui Idol 2 Mini aceasta fiind de 4 GB.

onetouch Idol 2

OneTouch Idol 2 Mini S este foarte asemanator si chiar mi-a luat ceva pana mi-am dat seama ca exista o diferenta intre acesta si Idol 2 Mini. O diferenta pe care eu nu as fi notat-o ca un S, aceasta fiind ca S-ul are 4G LTE.

One Touch Pop Fit este modelul mic, cel mai mic. Pop Fit vine cu un ecran mai rar gasit, cu o diagonala de doar 2,8 inch. Acesta are un procesor MediaTek de 1 GHz cu o memorie RAM de 512 MB si o memorie flash de 16 sau 32 GB.

Mai sunt doua zile de MWC 2014 si cred ca se vor lansa multe gadgeturi interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!