SmartphonesStiri

Samsung Galaxy S5 16GB are mai putin spatiu intern decat in realitate

samsung-galaxy-s5016gbDupa lansarea noului Galaxy S5 la MWC 2014, au aparut noi dezvaluiri legate de spatiul intern al acestui nou device.

Samsung Galaxy S5 16GB are mai putin spatiu intern, mai exact, sub jumatate din 16 GB (7.86GB real). Samsung a anuntat doua versiuni: cu 16 si cu 32 de GB spatiu intern. Uitandu-ne putin la cat spatiu de stocare intern au in realitate la dispozitie utilizatorii telefoanelor de top, observam ca Samsung a comis-o si la versiunea precedenta, Galaxy S4.

Cauza acestui spatiu mult mai mic decat cel precizat in specificatii se datoreaza sistemului de operare, a aplicatiilor preinstalate si a altor software-uri integrate care necesita spatiu de rulare. Samsung are o istorie intreaga la acest capitol, fiind pe locul 1 cu Samsung Galaxy S4 cand vine vorba de spatiul de stocare intern, avandu-l cel mai mic dintr-o lista cu 10 terminale de top.

Samsung Galaxy S5 16GB are si o alternativa la aceasta pierdere de spatiu intern, putand fii extinsa printr-un card SD. Da! Samsung inca mai permite o astfel de extensie, asa ca aceasta optiune ar putea reduce din opiniile negative produse de spatiul de stocare intern al acestui terminal.

 

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!