SmartphonesStiri

Onyx un smartphone de buget cu cam 5MP lansat de Evolio

Onyx

Dupa lansarea primului smartphone premium, Evolio X6 cu procesor octa-core, producatorul autohton isi extinde gama de telefoane prin lansarea unui nou model, Onyx, destinat tinerilor sau celor care fac trecerea de la un telefon mobil clasic la unul de tip smartphone.

Evolio Onyx este un telefon dual SIM (slot Normal SIM / Micro SIM) cu sistemul de operare Android de la Evolio. Telefonul este un dispozitiv accesibil echipat cu un ecran OLED cu diagonala de 4 inch (16 milioane de culori), un procesor dual-core MediaTek de 1.3GHz si o camera foto de 5 megapixeli.

Alte specificatii includ: conectivitate WiFi b/g/n, Bluetooth, GPS, memorie interna de 4GB ce poate fi extinsa pana la 32GB printr-un microSD, 512MB de RAM, are o baterie de 1200 mAh si masoara 9.5mm grosime si 130 de grame in greutate.

Evolio Onyx este dedicat celor cu buget limitat care au nevoie de un smartphone cu Android. Pretul lui este de 349 lei si poate fi achizitionat online din magazinul producatorului sau din magazinele de retail, cum ar fi eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!