StiriTelecom

Creste numarul minutelor gratuite la abonamentele Digi Tel

digi-tel-rcs-rdsCreste numarul minutelor gratuite la abonamentele Digi Tel

Luna Aprilie 2014 este o luna plina de beneficii din partea celor de la RCS & RDS. După introducerea noului abonament Digi Mobil Optim Nelimitat și lansarea propriului serviciu de stocare cloud Digi Storage, compania de telecomunicatii actualizeaza beneficiile si la abonamentele Digi Tel. Astfel, cu un abonament ieftin, clientii beneficiaza de mai multe minute gratuite incluse in abonament.

Digi Tel In Familie are ca avantaje convorbirile gratuite nelimitate in reteaua fixa si mobila Digi, precum si 100 de minute incluse pentru convorbiri catre retelele nationale fixe. Apelurile efectuate in restul retelelor fixe nationale vor fi taxate cu 0.62 eurocenti/minut, iar apelurile efectuale in restul retelelor mobile nationale vor fi taxate cu 2.48 eurocenti/minut. Clientul are la dispozitie si tarife preferentiale catre Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania, cu doar 2.48 eurocenti/minut.

Digi Tel National ofera beneficiile convorbirilor nelimitate, gratuit in toate retelele fixe nationale. In plus, abonatul are si 100 de minute incluse pentru convorbiri catre retelele nationale mobile, retele fixe din Uniunea Europeana, retele fixe si mobile din SUA, Canada si China. Tariful pentru apeluri efectuate catre alte retele mobile nationale este de 1.24 eurocenti/minut. Si aici exista tarife preferentiale catre Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania, cu doar 2.48 eurocenti/minut.

Mai multe detalii pe site-ul RCS & RDS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!