SmartphonesStiri

Oppo N3 ar putea fi revelatia lui 2014 pe segmentul de smartphone (vezi foto)

Oppo N3

Nu stiu, cati cunosc brandul Oppo, pentru ca nu este o companie cu o foarte mare traditie pe segmentul de smartphone, cu toate ca ea a fost infiintata in 2004.

Spre sfarsitul lui 2013, chinezii anuntau Oppo N1, un smartphone care inlocuia necesitatea a doua camere foto pe un telefon mobil, cu ajutorul unui sistem de camera rotativa. camera putand fi utilizata atat ca una principala, cat si ca una frontala pentru video conferinte.  Apoi, la aproximativ 6 luni distanta (martie – 2014), Oppo lansa Oppo Find 7 primul smartphone din lume cu ecran IPS cu rezolutie Quad HD (2560 x 1440).

Demonstrandu-si deja capacitatea de inovatie prin modelele mai sus mentionate, chinezii de la Oppo pregatesc un nou smartphone cu un design la fel de revolutionar.

Oppo

GSMArena a intrat in posesia catorva imagini de presa care ne arata un telefon denumit Oppo N3, cu un design total diferit de ceea ce am vazut pana in prezent pe segmentul de smartphone, insa care retine trademark-ul seriei Oppo N, adica camera rotativa. Telefonul va beneficia de dual LED Flash (blit in doua tonuri), iar pe partile laterale acolo unde se afla camera rotativa, par a fi amplasate doua difuzoare stereo in forma de cerc, astfel telefonul fiind mult mai subtire. Ma intreb, daca chiar sunt difuzoare, oare se vor ridica la nivelul celor HTC Boomsound?

La momentul actual, acestea sunt toate informatiile pe care le avem despre specificatiile lui Oppo N3, insa nu mai avem prea mult de asteptat pana la debutul sau, Oppo pregateste un eveniment cu presa luna viitoare.

oppo-lansare-n3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!