StiriWearable

Primul smartwatch TAG Heuer ar putea debuta in primavara lui 2015

Primul smartwatch TAG Heuer

Primul smartwatch TAG Heuer ar putea sosi in primavara lui 2015, conform declaratiilor facute de unul din membrii executivului companiei.

Grupul francez LVMH care detine brandul TAG Heuer a anuntat ca intentioneaza sa lanseze un smartwatch anul viitor, conform unei declaratii oferite saptamanalului elvetian NZZ am Sonntag de catre Jean-Claude Biver, Chief Head of Business in cadrul grupului.

Ne dorim sa lansam un smartwatch TAG Heuer, dar trebuie sa nu copieze Apple Watch,” ar fi declarat Biver pentru aceiasi publicatie elvetiana.

Este arhi-cunoscuta traditia ceasurilor elvetiene, insa in acest moment piata de smartwatch castiga tot mai mult teren in fata ceasurilor clasice, datorita faptului ca sunt dotate cu functii de apelare, de trimitere si primire sms-uri, pot monitoriza pulsul, precum si alte functii, prin conectarea la un smartphone, ceea ce ceasurile mecanice nu pot face.

Acelasi Biver ar fi declarat ca: „Nu ne permitem doar sa calcam pe urmele celorlalti producatori de smartwatch,” spunand ca in primavara anului viitor vor prezenta la targul de la Basel, primul prototip.

Grupul LVMH mai detine, pe langa brandul TAG Heuer, si gama de smartphone-uri de lux Meridiist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!