StiriTelecom

Optiunea Amici 800 – Noua oferta Digi Mobil pentru romanii din Italia

optiunea amici 800

Optiunea Amici 800, noua oferta Digi Mobil pentru romanii din Italia

Operatorul telecom, RCS & RDS lanseaza o noua campanie de promovare a ofertei de telefonie mobila Digi Mobil Italia, disponibila exclusiv romanilor de pe teritoriul Italiei. Astfel, noua campanie de promovare o are in rol principal pe Catrinel Menghia, modelul si actrita de origine romana, stabilita in Italia, aceeasi actrita care a facut parte din campania „Interzis in Belgravistan”.

Asadar, optiunea Amici 800 (Prieteni 800) este oferta destinata romanilor din Italia, ce ofera 800 de minute catre retele nationale si internationale catre 42 de tari. Optiunea Amici 800 (Prieteni 800) poate fi activata de catre clientii din Italia care detin o cartela prepaid Digi Mobil in baza unui credit de minim 15 euro, TVA inclus.

Mai mult, activarea optiunii aduce si un bonus de 2000 de minute catre reteaua Digi din Italia, Romania, Spania si fix Digi Tel Romania, 100 SMS-uri doar in reteaua Digi din Italia, Romania si Spania, valabile timp de 30 de zile de la data activarii optiunii. Optiunea Amici 800 (Prieteni 800) este valabila pana la data de 30 Aprilie 2015. Beneficiile incluse sunt valabile timp de o luna si se reinnoiesc automat in baza unui credit suficient. Acelasi tip de oferta se gaseste si pentru romanii din Spania, sub numele de Digi 800.

Optiunea Amici 800 poate fi activata la orice punct de vanzare Digi Mobil din Italia, apeland *146#, apeland Serviciul Clienti Italia la 4077 (gratuit in reteaua Digi Mobil Italia) sau un contul de client creat. Mai multe detalii cu referire la Serviciul Relatii cu Clientii gasiti pe site-ul Digi Mobil Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!