StiriTelecom

Orange ofera 50GB internet la activarea MyOrange

Orange Romania isi motiveaza clientii cu 50GB trafic internet pentru clientii care activeaza MyOrange, administrarea online a contului.

myorange bonus internet

Cine poate solicita activarea bonusului de 50GB internet la Orange?

Bonusul poate fi activat de catre toti clientii PrePay si de catre abonatii Orange persoane fizice si juridice, de pe numerele active de voce mobila.

Pasul 1. Accesezi aici si creezi un contul MyOrange. Intoduci adresa de email, numarul de telefon, apoi verifici mailul pentru linkul de confirmare.

Pasul 2. Dupa activarea contului, accesezi linkul ww.orange.ro/myaccount/reshape/50-GB din My Orange si activezi bonusul de 50 GB trafc internet.

Abonatii persoane juridice pot activa bonusul pe numerele active de voce si date mobile. Bonusul poate fi activat prin accesarea paginii www.orange.ro/myaccount/reshape/50-GB din My Orange, in perioada 20 martie – 30 aprilie 2020.

Din contul MyOrange iti poti admisnitra mai usor resursele de pe abonament sau cartela, poti plati facturile direct de acasa, de pe telefon sau laptop, poti verifica Cronos sau ofertele existente pentru tine.

Vezi si Orange Yoxo -primul abonament digital din Romania.

#stamacasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!