SmartphonesStiriTelecom

Orange accepta precomenzi pentru Galaxy Note 4

Orange accepta precomenzi pentru Galaxy Note 4

Incepand de astazi, 1 octombrie, operatorul telecom Orange Romania, anunta ca accepta precomenzi (doar) online pentru dispozitivul Samsung Galaxy Note 4.

Astfel, Galaxy Note 4 poate fi rezervat pe site la pretul de 289 de Euro impreuna cu abonamentul Pantera 41 oferta care iti aduce gratuit o husa S View neagra (in limita stocului disponibil). Galaxy Note 4 va fi disponibil de la sfarsitul lunii octombrie si in magazinele Orange Shop din tara alaturi de accesorii dedicate, precum huse S-View si Wallet pe diferite culori, si de o serie de accesorii universale (incarcatoare, carduri de memorie, casti audio, hands-free Bluetooth, etc.). Dar il puteti achizitiona si la pret intreg pentru suma de 749 de Euro.

In plus, prin programul Orange Buy-Back 4G, daca intentionezi sa cumperi un telefon nou 4G si aduci un smartphone vechi, poti beneficia de o reducere in valoare de 40 si pana la 200 de euro si, aveti si posibilitatea de a va proteja investitia de situatii neprevazute in prima luna de la achizitionare printr-o asigurare facuta chiar la operator.

De la jumatatea lunii trecute, Orange ofera acces la viteze de pana la 300 Mbps (LTE-Advanced) prin toate abonamentele Pantera si Colibri 25 prin tehnologia 4G+. Clientii pot alege unul dintre device-urile compatibile 4G+: Samsung Galaxy S5 4G+, Samsung Galaxy Alpha 4G+, Samsung Galaxy Note 4 sau modemul Air Net 4G+ E5786. In momentul de fata, tehnologia 4G+ este disponibila in 6 orase din tara: Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Galati, Iasi si Timisoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!