Orange deschide al doilea Smart Shop in Bucuresti

0

Orange deschide al doilea Smart Shop in Bucuresti

Orange deschide al doilea Smart Shop in capitala, pentru ca toti clientii operatorului sa se bucure de o experienta unica.

Orange Romania a deschis cel de-al doilea smart shop in Bucuresti, ceea ce va duce la o experienta de cumparare superioara, prin intermediul numarului mare de angajati, a aplicatiilor speciale si a facilitarii sistemului de plata.

Orange smart shop Baneasa vine in intampinarea nevoilor clientilor prin intermediul unei oferte speciale valabile pana pe 14 octombrie, adresa magazinului fiind Soseaua Bucuresti-Ploiesti numarul 42D, in incinta Baneasa Shopping City, iar programul acestuia este de luni pana duminica in intervalul 10:00 – 22:00.

Experienta de cumparare urmarita in cadrul Orange Smart Shop Baneasa este una digitala, fapt dovedit de politica de trimitere a contractelor si facturilor pe e-mail clientilor, sistemul de asteptare digital “queue management”, comunicare comerciala prin sistemul digital signage si Product Me si aplicatia de difuzare de continut digital pe dispozitivele mobile expuse.

OrangeShopBaneasa 007

Alte noutati includ mese interactive – ecrane tactile de 42 de inch cu rezolutie 4K – unde clientii isi pot configura abonamentul cu ajutorul unui reprezentant Orange si faptul ca magazinul a fost divizat in trei spatii destinate utilizarii tehnologiei acasa, la birou si pentru divertisment, iar in cadrul celui de-al treilea spatiu, copii se po juca pe o consola Playstation 4 ce ruleaza pe un smart TV de 55 de inch.

Orange numara deja doua smart shop-uri in Bucuresti, spre avantajul clientilor, iar in cazul magazinului din Baneasa, oferta speciala include reducere de 30 euro pentru orice telefon sau tableta 4G cu abonament nou sau reinnoire pe 24 de luni, reducere de 60 euro pentru orice telefon sau tableta 4G produs de catre Samsung, cu abonament nou sau reinnoire pe 24 de luni, reducere de 25% la orice accesoriu si reducere de 50% la orice accesoriu marca Samsung.

OrangeShopBaneasa 001

De un magazin similar se bucura si clientii Orange din Cluj-Napoca, care au acces la toate aceste facilitati, inca de la jumatatea lunii martie a acestui an.

Articolul precedentViper E primeste actualizare Android 5.0 Lollipop
Articolul următorNoul LG Nexus 5 apare in noi imagini

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.