Stiri

Orange ofera abonatilor internet pentru mobil nelimitat pe plaja

Daca la sfarsitul lunii trecute Vodafone anunta ca, vor oferii servicii de internet prin wireless pe litoral, Orange Romania nu se lasa mai prejos si vin si ei cu o oferta tentanta, dar numai pentru proprii abonati.

Astfel incepand din aceasta luna si pana la finele lunii august, toti abonatii Orange ce isi activeaza una dintre optiunile MySmartphone sau orice optiune de internet pe mobil de tipul Net vor primi acces nelimitat la internet pe mobil pe plajele din Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Mamaia si Vama Veche.

„Oferta de internet nelimitat acopera toate zonele de plaja ale respectivelor localitati, iar viteza de conectare la internet va fi de pana la 43,2 Mbps, prin intermediul tehnologiei Dual Carrier, cea mai mare viteza de internet mobil disponibila in Romania.”

„Pentru cei care doresc sa beneficieze de internet pe mobil pe toata durata verii, Orange a lansat optiunea Net Summer, valabila pentru 3 luni. Ea poate fi activata pana pe 31 august prin trimiterea unui SMS gratuit la 321 cu textul SUMMER.”

„Clientii nostri vor sa se bucure de vara, de timpul liber pe care si-l petrec in vacante, calatorind sau stand la plaja. Optiunea Net Summer este gandita special pentru aceasta perioada a anului, in care internetul pe mobil este important deoarece ofera acces rapid la harti, la informatii despre zone turistice, la prognoza meteo sau la e-mail si retele sociale” a declarat Vanina Ungureanu, Business Division Manager in cadrul Orange Romania.

Mai multe detalii pe site-ul Orange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!