StiriTelecom

Orange Wi-Fi Zone gratuit in trenurile care merg si vin de la mare (1 mai – 15 sept)

orange-wifi-zone

Operatorul de telecomunicatii Orange Romania, a anuntat astazi, ca in perioada 1 Mai – 15 septembrie 2016 (sezonul estival), toti cei care calatoresc cu trenul din Bucuresti la Constanta si retur, vor beneficia de acces gratuit la Internet prin conexiune Wi-Fi in toate vagoanele etichetate ‘Orange Wi-Fi Zone‘.

Conectarea la internet in trenurile CFR de calatori are la baza solutia Orange Business Wi-Fi, permitand astfel accesul de mare viteza pe toata durata calatoriei pentru sute de gadgeturi mobile conectate in acelasi timp pe parcursul celor doua ore spre si dinspre litoral.

„Prin Orange Business Wi-Fi în mișcare demonstrăm că soluțiile Wi-Fi de calitate nu trebuie neaparat să fie legate de un punct fix. Credem în serviciile de transport inteligente, iar accesul instant la informații și distracție pentru utilizatori reprezintă o componentă esențială a acestora. Mai mult, pasagerii au ocazia de a participa la îmbunătățirea serviciilor oferite de CFR Călători prin completarea unui scurt chestionar în momentul conectării. În acest mod, se obțin date în timp real referitoare la călătorie, informații legate de trenurile de pe traseu, cât și date privind satisfacția clienților.”, a declarat Cristian Pațachia, Development & Innovation Manager, Orange România.

Astfel, Orange completeaza portofoliul de proiecte prin care ofera conectivitate in miscare. In 2015, Orange a implementat un proiect prin care le pune la dispoziție calatorilor Companiei de Transport Public Cluj-Napoca Wi-Fi gratuit, fie ca sunt sau nu clienti Orange, iar intre timp serviciul a fost extins si in alte orase din tara, precum Timisoara si Caransebes. Tot anul trecut, Orange, in parteneriat cu Dacia, a dezvoltat solutia pentru editia speciala Dacia Duster Connected by Orange. Masina dispune de Wi-Fi la bord si pe perioada calatoriei, in autovehicul pot fi conectate pana la 10 dispozitive, simultan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!