EvenimenteSmartphonesStiri

Allview anunta modelele P8 Energy si P5 Energy, cu cea mai buna autonomie a bateriei din portofoliul sau

La inceputul saptamanii abia incheiate Allview a anuntat lansara a doua noi telefoane din gama Energy – P8 Energy si P5 Energy. Noile modele extind portofoliul producatorului de telefoane inteligente echipate cu acumulatoare ce ofera cea mai are autonomie de functionare.

P8 Energy si P5 Energy ofera posibilitatea de a incarca alte device-uri, ofera timp record de convorbire, de vizionare video sau de navigare pe internet. In plus, ambele device-uri sunt Dual SIM si ofera conectivitate 4G Dual Mode pe ambele SIM-uri, compatibila cu standarde 4G, FDD si TDD.

“De acum, clienţii Allview au posibilitatea de a achizitiona două dintre cele mai revoluţionare smartphone-uri prezente pe piaţa autohtonă. Spun revoluţionare deoarece gama Energy va schimba felul ȋn care utilizăm smartphone-ul. Dacă pȃnă acum ne doream un device performant şi ştiam că nu ȋl putem folosi mai mult de o zi, acum gama Energy by Allview oferă un timp record de utilizare. Mai mult, smartphone-urile pot ȋncarca alte device-uri cu ajutorul funcţiei Reverse Charge. Energia este cea care ne dă zilnic puterea de a face lucruri extraordinare, de a ne schimba pe noi şi lumea ȋn care trăim, este sursa de viaţă care ne oferă putere să zȃmbim, să experimentăm, să trăim şi să iubim. Ȋmpreuna schimbăm lumea ȋn fiecare zi prin lucruri mărunte dar importante! ”a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

P8_Energy_Allview

P8 Energy se deosebeşte prin acumulatorul generos format din cele doua celule SDI, fiecare avȃnd circuite de ȋncarcare dedicate care, ȋmpreună cu tehnologiile pe care le utilizează oferă avantaje precum: ȋncărcare rapida, consum redus de energie şi posibilitatea de a ȋncarca alte device-uri mobile. Utilizatorii pot folosi device-ul ȋn stand-by pȃnă la 750 de ore, pȃnă la 57.5 ore de convorbire, pȃnă la 120 ore de muzică, pȃnă la 12 ore de jocuri online, pȃnă la 23 ore de vizionare filme (11 filme) si pȃnă la 20 de ore navigare pe internet. Pe scurt, pȃnă la 4 zile de funcţionare ȋn care utilizatorii beneficiază de toate funcţile unui smartphone. Pe langă aceste performanţe incredibile,  P8 Energy dispune de un sistem de management inteligent al consumului de energie, care prin activarea uneia dintre urmatoarele funcţii, poate prelungi timpul de funcţionare al device-ului: Mod Normal şi Mod Extrem (cu 5% energie ȋn baterie utilizatorii beneficiază de 32 ore ȋn stand-by şi 3 ore ȋn convorbiri ȋn acest mod). Circuitele de ȋncărcare combinate cu un ȋncărcător inteligent, capabil să-şi ajusteze tensiunea şi curentul ȋntre 12V/1,3A şi 5V/2A, oferă o mai buna disipare a căldurii pe perioada ȋncărcării şi o ȋncărcare mai rapidă.

P8 Energy are un design elegant, o construcţie solidă metalică şi o grosime redusă, de doar 8,5mm. Acesta are un display de 5,5 inch şi rezoluţie de 1280×720 pixeli fiind protejat de o sticlă rezistentă la zgȃrieturi Corning® Gorilla® Glass 3. P8 Energy are integrat un procesor Quad Core 64-bit cu frecvenţa de 1.3 GHz şi rulează sistemul de operare Android™ 5.1 Lollipop. Utilizatorii au la dispozitie 2GB memorie RAM şi pȃnă la 144GB memorie de stocare, adăugȃnd un card microSD de pȃnă la 128GB suplimentar faţă de memoria internă de 16GB. Acesta dispune de 2 camere foto de 13MP, respectiv 5MP, şi de un sistem audio DTS pentru un sunet redat clar recomandȃnd device-ul ca fiind unul perfect pentru relaxare sau divertisment.

P5_Energy_Allview

P5 Energy dispune de un procesor Quad-Core 64-bit cu frecvenţă de 1GHz care asigură o utilizare fluenţă a dispozitivului, o memorie Flash de 16GB ce poate fi extinsă cu un card microSD de pȃnă la 32 GB. Dispozitivul rulează Android™ 5.1, Lollipop şi este echipat cu un display IPS OGS de 4,5’’ care oferă imagini şi culori deosebite, iar dimensiunile dispozitivului ȋl fac foarte uşor de manevrat cu o singură mȃnă. Display-ul lui P5 Energy redă imagini la rezoluţie 854×480 pixeli şi un unghi larg de vizualizare de pȃnă la 178°. Camera principală a noulul P5 Energy este de 5MP cu Autofocus iar cea frontală de 2MP. Sistemul audio DTS permite utilizatorilor audiţii cu un sunet redat clar atȃt ȋn difuzoare căt şi ȋn căşti.

Ambele device-uri oferă posibilitatea de a accesa meniul şi funcţiile rapidă posibilitatea de a encripta fisiere şi fotografii pe care utilizatorii vor să le menţină private. Funcţia Chameleon se regăseşte atȃt pe P8 Energy cȃt şi pe P5 Energy şi permite transformarea interfeţei device-ului ȋn una nouă de fiecare dată, deoarece se adaptează ȋn funcţie de culorile mediului ȋnconjurător ȋn care se află utilizatorul.

P8 Energy si P5 Energy sunt disponibile pe baza de precomanda incepand de astazi la pretul de 1.349 lei, respectiv 649 Lei, iar livrarile vor incepe din data de 01 octombrie 2015 (p5), 6 octombrie (P8).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!