X-Bee Drone 5.1, o noua drona de la Overmax

0

x-bee-drone-51

Producatorul european Overmax a anuntat la sfarstiul acestei saptamani o noua drona – X-Bee Drone 5.1, model care ofera un zbor de pana la 30 de minute, posibilitatea de a manevra si realiza cascadori aeriene la 360 de grade in timp ce totul poate fi inregistrat pe video.

Spre deosebire de modelul X-Bee Drone 1.0 lansat la inceputl saptamanii trecute, X-Bee Drone 5.1 este mult mai mare in dimensiuni, e echipata cu o baterie cu capacitate mult mai mare (2000 mAh; 3,7V ), dar si cu o camera video de 2MP cu ajutorul careia utilizatorul poate inregistra cele 30 de minute de zbor multumita controlului de la distanta cu display (i.e. foto mai jos). De asemenea, puteti observa mereu functiile curente, procentul acceleratiei si directia de zbor.

ov-x-beedrone-51_remoteblack_pr

Pe acest model, pentru a face operarea dronei mai usoara si mai rapida, Overmax a inlocuit calibrarea manuala cu cea automata. X-Bee Drone 5.1 vine cu o gama larga de accesorii incluse, precum 8 elice de rezerva, 3 baterii, 2 incarcatoare, un cititor de card SD si un card de memorie de 2GB. Bateria dronei se incarca de la 0 la 100% (full) in aproximativ 120 de minute. Carcasa ei este realizata din material plastic in doua culori: portocaliu cu negru. 

Acest model are un pret recomandat de 152 de Euro si o puteti comanda atat online cat si din magazinele partenere producatorului. Pentru mai multe informatii despre aceasta drona accesati site-ul Overmax.

Articolul precedent3Dvarius Pauline, prima vioara electrica printata 3D complet functionala
Articolul următorAllview anunta modelele P8 Energy si P5 Energy, cu cea mai buna autonomie a bateriei din portofoliul sau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.