Panasonic Lumix S1 si S1R debuteaza pe piata romaneasca (full-frame mirrorless)

0

Panasonic Lumix S1

Pe finalul anului trecut la Photokina 2018, Panasonic ne prezenta in premiera noile camere foto mirrorless full-frame: Panasonic Lumix S1 si Lumix S1R, modele care integreaza un ecran LCD pe 3 axe (pentru selfies si vlogging), vizor electronic cu ecran OLED (5760K culori), stabilizator de imagine optica pe 5 axe, rezolutie inalta EVF, viteza de sincronizare a blitului (cel mai rapid din piata) si un slot pentru dublu pentru carduri SD si XQD.

Asa cum era de asteptat primavara aceasta, ambele camere mirroless Panasonic Lumix S1 (senzor de 24MP) si S1R (senzor de 47MP), au debutat la inceputul acestei luni pe piata din Romania, in cadrul unui eveniment cu presa organizat in Clubul Sportiv Riposta, eveniment la care am participat pentru a ne forma o prima impresie cu privire la noile aparate mirrorless full-frame.

panasonic lumix s1 lansare romania 12

Pentru a putea concura cu compeititia actuala din piata, Panasonic a incheiat parteneriate cu Leica si Sigma, astfel ca actualele obiective Leica full-frame cu montura L sunt compatibile cu noile camere Lumix S1. Montura este de asemenea compatibila cu lentilele APS-C TL.

Astfel, camerele sunt compatibile cu o gama de accesorii inclusiv declanșator la distanta (DMW-RS2), manson de vizualizare (DMW-EC6), suport pentru baterie (DMW-BGS1) si incarcator pentru baterie (DMW-BTC14). De mentionat ca incarcatorul pentru baterie este compatibil cu USB Power Delivery si permite incarcarea rapida a bateriei de 3.050 mAh (7.4V) a camerei in aproximativ 2 ore. Astfel camera poate fi utilizata in timpul incarcarii prin intermediul acestui adaptor.

Tot pe camerele Lumix din gama S poate fi montat si unul dintre bliturile extern DMW-FL580L / FL360L / FL200L.

Pretul camerei Panasonic Lumix S1 porneste de la 12.000 lei (doar body), in timp ce modelul Lumix S1R porneste de la 17.700 lei.

Pentru mai multe informatii tehnice despre caracteristicile noilor camere, vizitati site-ul producatorului.

Articolul precedentAbonamentele Orange Me ofera internet 4G bonus de pana la 80GB, in 2019
Articolul următorSpecificatiile telefonului Honor 20 Lite, pret si data cand debuteaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.