Abonamentele Orange Me ofera internet 4G bonus de pana la 80GB, in 2019

0

Orange 4G+

In fiecare primavara operatorii telecom se bat in campanii cu oferte de abonamente, pentru a atrage noi si cat mai multi clienti in propriile retele.

Astfel, incepand cu luna aprilie a acestui an, Orange Romania introduce o noua oferta de abonamente cu beneficii si bonusuri.

Abonamentele Orange Me le vor oferi viitorilor clienti bonusuri de internet 4G de pana la 80GB si posibilitatea de a achizitiona in rate cele mai noi telefoane mobile disponibile in oferta operatorului.

„Am pornit de la nevoia clientilor de comunicare si dorinta lor de a fi mereu conecţati. De aceea, noile abonamente fac cu adevarat accesibil internetul 4G de mare viteza, rasplatesc loialitatea si ofera acces facil la serviciile celei mai bune retele din Romania, o retea pentru toti românii.”, a declarat Yves Martin, Orange Chief Marketing Officer.

Cei ce vor opta pentru abonamentele Orange Me Start fara telefon au acum parte de bonusuri de internet care incep de la 30 GB pe luna pentru abonamentul de 9 euro si pot ajunge pana la 80 GB bonus pe luna. Bonusurile de internet se acorda lunar pe toata durata contractului si sunt valabile atat pentru clientii noi, cat si pentru cei care isi reinnoiesc abonamentele. In plus, clientii Orange Me Start au acces mai usor la cele mai noi dispozitive mobile prin sistemul de rate direct pe factura.

Romanii care vor opta pentru reinnoirea abonamentelor incepand cu  cele de  la11 euro vor beneficia de oferte cu preturi mai atractive la cumpararea unui nou telefon, dar si de alte avanatje, anunta operatorul Orange intr-un comunicat de presa.

Alaturi de aceste beneficii, clientii Orange PrePay cu vechime de minimum un an in reteaua lor vor beneficia de reduceri suplimentare la cumpararea unui nou telefon, daca aleg sa treaca la abonament.

De asemenea operatorul anunta ca toti clientii se vor bucura de beneficii incluse in roaming pentru abonamentele incepand cu 11 euro.

Nici zona antreprenoriala nu a fost uitata, astfel antreprenorii si micii intreprinzatori au la dispozitie noile abonamente Orange Pro incepand de la 7 euro/luna, dintre care pot alege varianta potrivita activitatii desfasurate. Astfel, abonamentele includ beneficii variate, nationale si in roaming, iar in plus, pentru abonamentele incepand cu 14 euro/luna, clientii loiali beneficiaza de preturi speciale la telefonul dorit.

Articolul precedentPretul telefoanelor Huawei P30, in Romania
Articolul următorPanasonic Lumix S1 si S1R debuteaza pe piata romaneasca (full-frame mirrorless)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.