AccesoriiStiriTech

Pantalonii wireless pentru smartphone-urile Lumia

pantalonii wireless

Pantalonii wireless iti incarca smartphone-ul Lumia in cel mai simplu mod

Incarcarea smartphone-ului poate fi o bataie de cap, deoarece autonomia bateriilor inca reprezinta o problema, depinzand in mare parte de tipul de folosire al utilizatorului. Cel  mai prost moment e atunci cand ramai fara baterie in mijlocul unei zile destul de aglomerate, cu intalniri in interes de serviciu sau alti factori care nu-ti permit cateva ore dedicate pentru incarcarea smartphone-ului.

Pantalonii wireless iti pot veni in ajutor intr-un mod simplu si eficient. Designer-ul britanic, A. Sauvage a creat prima pereche de pantaloni wireless pentru colectia londoneza de moda: „Modern Man”. Tehnologia implementata este preluata de la incarcatorul wireless Nokia DC-50, destinat smartphone-urilor Lumia. Fiind incarcator wireless, e lesne de inteles ca pantalonii wireless vor incarca doar smartphone-urile Lumia ce se incarca wireless, adica cu tehnologie Qi.

Disponibilitatea acestui obiect de vestimentatie e foarte restrans, deoarece pantalonii wireless vor fi disponibili pentru pre-comenzi, in curand, doar pe site-ul Amazon, iar pretul este inca necunoscut.

Un comentariu

  1. Sunt foarte frumosi si vor fi foarte utili pentru cei activi. Se potrivesc bine si pentru calatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!