StiriTech

Primul Harley-Davidson electric arata foarte bine

harley-davidson electric

LiveWire, primul Harley-Davidson electric

Tehnologia e intr-o continua evolutie. Harley-Davidson face parte din aceasta evolutie. Cunoscutul brand de motociclete clasice a pasit la un nivel inalt, astfel ca vor sa lanseze LiveWire, primul Harley-Davidson electric.

Desi nu este un model de productie, primul Harley-Davidson electric este o motoclicleta indrazneata, ce ofera ceva diferit fata de obisnuitele motociclete cu acelasi brand. Un design mai modernist, mai ales ca tehnologia este si ea una modernista, combustibilul fiind inexistent. Motocicleta LiveWire are nevoie doar de curent electric. Nu are motor, ci o baterie Li-Ion ce se incarca in 3 ore si jumatate, la o priza normala de 220V. Viteza maxima ce poate fi atinsa este de 150 km/h si are 74 de cai putere. Un aspect interesant este distanta ce poate fi atinsa la o singura incarcare, aceea de 85 de kilometri.

harley-davidson electric

Cei de la Harley-Davidson au lucrat cu echipe speciale care sa incerce sa ofere o experienta, un sunet si un aspect apropiat modelurilor clasice

Primul model de Harley-Davidson electric va porni intr-un turneu incepand de luni, 23 iunie, care va include cateva orase din America si Europa, unde pasionatii pot testa noua motocicleta, insotite apoi si de o parere asupra noului model.

Pretul nu poate fi aproximat, dar cu siguranta va fi unul destul de piperat, luand in calcul reputatia brandului Harley-Davidson, dar si a noii tehnologii ce inlocuieste combustibilul pentru a fi mai prietenoasa cu mediul inconjurator.

https://www.youtube.com/watch?v=yAOmiAyTokk

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!