StiriTelecom

Parteneriat Cosmote si Ericsson pentru un contract de servicii de suport integrat

Parteneriat Cosmote si Ericsson

Parteneriat Cosmote si Ericsson in Romania.

Din comunicatul de presa prezentat astazi de Romtelecom, reiese faptul ca Romtelecom si Cosmote Romania au semnat un contract pe o perioada de 7 ani cu Ericsson. Acest contract constituie realizarea de servicii de suport integrat in zonele de operare si intretinerea retelelor de catre Ericsson.

Incepand de astazi Ericsson va prelua responsabilitatea pentru operarea si intretinerea retelelor cu si fara fir, transmisie, domenii core si IP, precum si operarea retelelor pentru sistemele de suport operatiuni ale Romtelecom si Cosmote Romania.

Conceptul de servicii de suport integrat reprezintă un model de afacere menit sa optimizeze concentrarea asupra activitatilor de baza, totodata obtinandu-se eficientizarea costurilor. Preocuparea noastra continua de a opera mai bine, mai repede si mai eficient, oferind in acelasi timp excelenta pentru clientii nostri, ne-a determinat sa optam pentru aceasta solutie”, a declarat Nikolai Beckers, Chief Executive Officer Romtelecom si COSMOTE Romania.

Ericsson detine centre globale situate in China, India, Mexic si Romania care dezvoltă competențe pentru  a susține organizațiile regionale în livrarea de servicii profesionale pentru Tehnologia Informației și Comunicații, precum consultanță, IT, integrarea sistemelor, implementarea rețelei și suport pentru clienți. De asemenea, avem si declaratia lui Jean-Claude Geha Vice Președinte si Head of Managed Services Ericsson:

“Romania este o piata foarte importanta pentru Ericsson, motiv pentru care aceasta tara gazduieste unul dintre cele patru Centre Globale de Servicii. Acest acord ne va inlesni cunoasterea pietei din Romania, sustinand in acelasi timp acesti operatori sa isi optimizeze calitatea retelei, calitatea serviciilor in general, imbunatatind experienta clientilor – pentru a incuraja loializarea in randul utilizatorilor finali”

Este o miscare inteligenta din parte executivilor de la Romtelecom si Cosmote Romania, prin astfel de parteneriate Romtelecom evidentiaza faptul ca se indreapta in continuare in directia consolidarii pe termen lung a afacerii lor. Acest lucru fiind beneficiul actionarilor, angajatilor si nu in ultimul rand, al clientilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!