AndroidSOFTWAREStiri

Ai un smartwatch cu Android Wear si vrei interfata Apple Watch?

pear

Motivul pentru care sistemul de operare mobil Android, dar si noua platforma pentru smartwatch-uri Android Wear sunt atat de populare, i se datoreaza in mare parte versatilitatii lor, deoarece utilizatorii sai, nu au timp sa se plictiseasca, iar atunci cand o fac isi pot recustomiza interfata grafica dupa bunul plac pana in cel mai mic detaliu.

Recent, Apple a anuntat primul smartwatch, iar la doar cateva zile distanta, UhrART, dezvoltatorii din spatele aplicatiei WearFace (aplicatie cu ajutorul careia poti crea diferite interfete de smarwatch), au lansat PEAR watchface (fete de ceas) pentru Android Wear, care iti ofera exact aceiasi fata pe care am vazut-o la prezentarea ceasului Apple Watch. Astfel, ca cei care detin deja un smartwatch ce ruleaza pe platforma Android Wear, isi pot customiza ecranul, in asa fel incat sa arate ca cea a unui Apple Watch, nemaifiind nevoie sa astepte pana in 2015, atunci cand Apple va incepe comercializarea acestui model.

Copia fidela a interfetei Apple Watch este disponibila in doua variante, una pentru ceasurile Android Wear cu cadran rotund si una pentru cele cu cadran dreptunghiular.

Descarca fetele de ceas PEAR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!