AndroidAPLICATIISOFTWAREStiri

Primele 12 tari ce pot efectua plata prin PayPal pe Google Play store

Google Inc a anuntat astazi primele 12 tari care pot efectua plata prin PayPal la achizitia de aplicatii si jocuri in Google Play store.

plata prin paypal

Google anunta ca vanzarile de aplicatii si jocuri prin Google Play store au crescut cu pana la 300% in ultimul an, iar doua treimi din aceste tranzactii vin din afara Statelor Unite ale Americii, motiv pentru are Google in parteneriat cu PayPal Inc. au lansat astazi optiunea de a putea efectua plata prin PayPal la achizitia aplicatiilor sau a jocurilor de pe Play store.

Acest tip de plata este disponibila utilizatorilor Android din urmatoarele 12 tari: Austria, Belgia Canada, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Spania, SUA si Anglia. Deocamdata Romania nu se numara printre aceste tari.

Recent Google a dat unda verde Romaniei, pentru ca dezvoltatorii romani sa isi poata crea propriul cont de developer si a putea comercializa propriile aplicatii si jocuri Android pe Google Play store de pe IP-uri romanesti. Un pas inainte facut de tara noastra din acest punct de vedere, doarece pana la inceputul lunii mai, dezvoltatorii nostri erau nevoiti sa isi publice aplicatiile si jocuri prin conturi deschise din alte tari, datorita acestei restrictii care a fost ridicata de curand.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!