AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

O parte din gama Sony Xperia primeste actualizare Android 4.4 in urmatoarele doua luni

Xperia primeste actualizare Android 4.4

Gama Sony Xperia primeste actualizare Android 4.4.

Actualizarile de software pentru tablete si telefoane a devenit de ceva vreme un subiect tabu, si asta, pentru ca producatorii de astfel de dispozitive nu au un interes prea mare de a optimiza si a oferi clientilor sai astfel de software update-uri, ci mai degraba, ar prefera sa vanda dispozitive cu softul inclus.

Astazi raspundem la intrebarea „Care din telefoanele din gama Sony Xperia primeste actualizare Android 4.4 KitKat in urmatoarele 2 luni si jumatate,” multumita unei informatii sosite din surse oarecum oficiale.

Conform unui presupus document scapat de Sony India pe Internet, 10 din cele 13 telefoane din gama Sony Xperia listate in acest document, vor primi actualizari de software la versiunea Android 4.3 sau Android 4.4.2 in urmatoarele doua luni de zile.

actualizare-sony-xperia

Atentie! Aceasta informatie nu specifica in nici un fel faptul ca actualizarile sunt valabile pentru posesorii de Xperia din Romania, insa e un indiciu clar ca Sony Mobile va porni un nou val de actualizari.

Astfel, Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR ar fi programate pentru saltul la Android 4.4 din luna iunie, in timp ce Xperia T2 Ultra, Xperia M2, Xperia E1, Xperia SP au specificata o data relativa: iunie – iulie 2014.

Xperia L va primi si el o actualizare de software luna viitoare la versiunea Android 4.3, in timp ce Xperia C si Xperia T vor face acelasi pas abia din luna iulie 2014. Si un ultim amanunt important pentru cei care au achizitionat deja sau vor achizitiona un Xperia Z2 (modelul Sony de top 2014), Sony asteapta certificarea versiunii Android 4.4.3 de la Google.

Daca reusiti sa actualizati unul din aceste telefoane Xperia la versiunile de Android mai sus mentionate, va rugam sa revenit pe acest articol si sa ne comunicati cum se manifesta telefonul dupa instalarea noului soft.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!