SmartphonesStiri

Precomanda Huawei P40 Pro și primești cadou căștile Freebuds 3

precomanda huawei p40 pro

Incepând de azi(27.03.2020), puteți face precomandă pentru noul Huawei P40 Pro, cel mai nou smartphone lansat de Huawei in luna martie.

Pe perioada precomenzii (27 martie – 5 aprilie) clienții care lansează o precomandă vor primi cadou o pereche de căști Huawei Freebuds 3.

Disponibil in variantele DualSim Black si DualSim Ice White, noul flagship de la Huawei vine cu 256 GB RAM stocare, un display OLED de 6,58 inch și un procesor cu 8 nuclee ajutat de 8GB RAM. Telefonul beneficiază si de conexiuni 5G, fiind pregătit pentru viteze mari de internet.

Precomandă se poate face la operatorii telecom precum Orange sau la retaileri eMAG(500 lei extra-reducere cu cod P40), Altex. Prețurile incep de la 3799 de lei pentru modelul standard și 4599 lei pentru cel Pro. La fiecare precomandă primiți cadou setul de căști Freebuds 3, asa ca grabiți-vă sa prindeți oferta de lansare.

free buds

 

Un comentariu

  1. Un telefon premium care mă încântă și mă pune pe gânduri serios să-l achiziționez, aș putea să vând P30-ul și să pun diferența, mai ales că am citit că se poate instala ușor restul aplicațiilor pe el prin App Gallery si MoreApps, doar la un click distanță: https://consumer.huawei.com/en/community/details/%5BGhidul-aplica%C8%9Biilor%5D-HUAWEI-Mate30-Pro-App-Installation-Guide/topicId_56713/fbclid_IwAR0GFd9T9hc5ndTLzWTOkAdiBkeeoLiIMMZfZ2y0ava7idg5nWfWeX84Hww

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!