StiriTelecom

Orange lansează Yoxo, primul abonament digital din Romania

orange yoxo nou abonament

Orange lanseazâ un nou tip de abonament pentru piața telecom din România. Este vorba de Yoxo, primul abonament 100% digital din România care iți dă acces la 140 GB de internet cu doar 60 de lei pe lună.

Prin Yoxo totul se face online folosind o aplicatie pe telefon pentru Android sau iOS. Cu ajutorul aplicației ai control atât asupra costurilor cât și asupra resurselor de minute si internet disponibile.

Yoxo, primul abonament exclusiv digital de la Orange aduce si opțiuni suplimentare pe care le poti adauga. Poti achiziţiona extra internet şi opţiuni de minute sau inchiderea abonamentului, oricând dorești. Important de știut că nu există perioadă contractualâ și nu semnezi documente. Totul se face online din aplicație. Depinde doar de tine ce alegi, gasesti aici reducerile YOXO din luna curenta..

Abonament digital YOXO

Practic, poți adăuga resurse suplimentare atunci când ai nevoie și plătești cu cardul, direct in aplicație.

Orange lanseaza Yoxo intr-o prima fază doar pentru clienţii existenți care au cartelă Orange PrePay sau un abonament cu perioadă contractuală expirată. Yoxo include minute şi SMS-uri naţionale nelimitate impreună cu pachete de date mobile.

Preturile pornesc de la 20 GB (planul costa 30 lei și nu are internet în roaming) până la opțiunea de 140 GB (60 de lei și internet în roaming inclus).

Află de aici cum poți să iți schimbi abonamentul actual cu un Yoxo dar si pareri despre Orange YOXO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!