SmartphonesStiri

Presupuse imagini de presa Blackberry Z15 si Blackberry Z30

blackberry z15

In weekend-ul abia incheiat, va informam despre fotografiile scurse online, ale unui nou model Blackbery P9982 (Porsche Design), dar si detalii despre Blackberry Z30 aka Blackberry A10, nume de cod Aristo.

Inceputul de saptamana ne aduce imagini cu terminalul Blackberry Z30, dar si o presupusa imagine de presa cu un terminal despre care nu am auzit nimic pana in prezent – Blackberry Z15.

Din imaginile de presa postate pe internet, vedem ca terminalul Blackberry Z15 va fi un telefon de tip slide, primul din seria dispozitivelor cu noua versiune a sistemului de operare Blackberry 10 lansat la inceputul acestui an.

Ne este foarte dificil sa credem ca aceasta poza cu Blackberry Z15 este una autentica, dar cine stie. Cat despre Blackberry Z30, stim ca terminalul este defapt Blackberry A10 (Aristo), doar ca a „suferit” o schimbare de denumire.

blackberry-z30.jpg (1)

Blackberry Z30 / A10 dupa lansare, va deveni primul phablet din portofoliul canadienilor cu un ecran OLED de 5 inch (1280×720), un procesor dual-core Snapdragon 400 de 1.7GHz, accelerator grafic Adreno cu patru nuclee si 2GB de RAM, cel putin asta sustin nenumaratele zvonuri.

blackberry-z30.jpg

blackberry-z30.jpg (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!