SmartphonesStiri

Pretul telefonului Galaxy Note 9 in Romania

Pretul telefonului Galaxy Note 9

In cadrul unui cu presa ce a avut loc la New York, ieri, 9 august, Samsung a lansat pe piata noul Galaxy Note 9 alaturi de smartwatch-ul Galaxy Watch.

Galaxy Note 9 cu al sau S Pen, este in acest moment unul dintre cele mai performante si mai dotate smartphone-uri din piata, iar magazinele de retail si operatorii telecom din Romania s-au grabit sa-l introduca deja in ofertele lor.

Astfel, Samsung Galaxy Note 9 este deja disponibil prin precomanda inca de ieri, 9 august, atat la operatorii telecom locali, cat si in ofera magazinelor de retail online. Pretul telefonului Galaxy Note 9, am putea spune ca este absurd de mare in conditiile in care este un upgrade al modelului Galaxy Note 8 din 2017.

https://youtu.be/rjaL94yEJME

Pret la Telekom

Spre exemplu, pretul anuntat de Samsung este de 1.000 de dolari pentru varianta cea mai ieftina, cea mai scumpa varianta insa ajunge sa coste 1.250 de dolari. La noi, Telekom Romania afiseaza telefonul in varianta cu 128GB + 6GB RAM la pretul de 4.700 lei, adica putin peste 1.000 euro. Sau il puteti lua de la operator la abonament Mobil 16 4G nelimitat de 16 euro/luna, insa avansul este de 3.900 lei pentru a primi gadgetul. In plus, la acest abonament operatorul mai ofera nelimitat minute nationale valabile si in roaming grupa 0, nelimitat SMS-uri nationale si 600 de minute internationale valabile in zonele 1 si 2.

Pret la Orange

La Orange gasim trei variante ale lui Galaxy Note 9: pe negru, violet si albastru, insa numai in varianta cu 128GB si 6GB RAM. La fel ca la Telekom Romania varianta de 512GB cu 8GB RAM nu apare afisata pe site. La plasarea unei precomenzi online pentru noul Galaxy Note 9, Orage ofera cateva extra beneficii si o reducere de 100% la taxa de Early Upgrade.

De la Orange poate fi achizitionat la liber pentru 1.000 Euro sau la abonament. Orange recomanda abonamentul Orange Me 45, astfel ca mai trebuie sa platiti un avans de 575 Euro plus abonamentul lunar de 45 euro/luna timp de doi ani de zile.

Pret la Vodafone

La Vodafone gasim telefonul Samsung Galaxy Note 9 cu S PEN, atat in varianta pe albastru, negru si violet cu 128GB + 6GB RAM, cat si modelul cu 512GB spatiu intern si 8GB RAM, insa aceasta varianta e disponobila la operator numai pe negru.

Pretul telefonului Galaxy Note 9 de 128GB si la liber de la Vodafone costa 990 Euro, in timp ce la abonament pe 2 ani de zile avansul este de 99 euro daca clientul contracteaza abonamentul Super Red 54 recomandat de operator.

Varianta de 512GB la liber costa 1.230 Euro la Vodafone, insa exista si optiunea la abonament pe 2 ani de zile, avansul fiind de de 330 euro daca clientul contracteaza abonamentul Super Red 54 recomandat de operator.

Pret la Digi

Momentan RCS&RDS nu a afista niciun fel de informatie legata de noul phablet Galaxy Note 9 al celor de la Samsung, insa vom actualiza aici atunci cand va fi cazul cu pretul si ofertele operatorului.

Reamintim ca toate aceste oferte sunt pe baza de precomanda, cu livrarea telefonului Galaxy Note 9 incepand abia din data de 24 august 2018, la toti operatorii telecom. Tot atunci telefonul va fi disponibil fizic in toate magazinele din tara.

galaxy note 9 specs

Pret Retail

Pretul telefonului Galaxy Note 9 afisat de magazinele de retail incepe de la 4.700 lei si ajunge pana la 5.900 lei pentru varianta echipata cu 8GB memorie RAM si 512GB spatiu intern.

De mentionat ca toate variantele de Galaxy Note 9 disponibile in Romania sunt echipate cu chipsetul Samsung Exynos 9 (Exynos 9810). Exista si o varianta cu procesorul Snapdragon 845, insa nu e destinata pietei din Europa, din pacate.

Pentru informatii detaliate despre telefonul Note 9 vizitati pagina oficiala a producatorului Samsung.

7 Comments

 1. Pretul este destul de mare, este un smartphone foarte bun și mi ar plăcea un astfel de telefon.

 2. Este un telefon bun dar și cu un preț pe masura. Pt cine își permite eu una nu îmi permit.

 3. Smartphone _ul arată foarte bine dar pretul este foarte mare

 4. Wow Arata super bine telefonul, este superb, mi ar plăcea un telefon, cam scump cei drept, dar își merita toți bani

 5. Arata bine telefonul dar eu nu as da atatia bani pe el. Cine isi permite sigur ca da..

 6. Arata bine rau
  Dar sunt convinsa ca merita bani
  Mi ar plăcea și mie un astfel de telefon

 7. Cam mare prețul
  Dar sunt convinsa ca merita bani
  Mi ar plăcea și mie un astfel de telefon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!